Bejelentés


Jogrendreform Aki jót tehetne, de nem tesz, bűnt követ el!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Köszöntelek az

ÉRtékTEremtő Demokraták

Egyesülete oldalán!

 

 

 

Célunk a demokrácia megteremtése! Ami csak a Néphatározattal, Orbán Viktor nélkül történhet.

 

Vállalj kis kötelezettséget, a NAGY demokráciáért!

 

A feladat: ki kell nyomtatni Néphatározatot, és szerződést, alá kell irni! Ez egyszerű?

 

 

 

1/2020. számú NÉPHATÁROZAT

 

 

 

Aláírás  gyűjtésre szerződés

 

 

Ugyanezt kell megtenned, kétnapon belül, legalább két ismerősöddel. Ez is egyszerű?!

 

Ezeket postázni kell az alapító részére. Ennyi ...

 

És ... hiteddel ellentétben, segítségeddel létrejön egy demokratikus jogállam ... Mit szólsz hozzá?

 

"Aki jót tehetne, de nem tesz, az bűnt követ el!" Jak. 4. 17

 

Ha nem teszed, én megbocsátok, de Isten igazságot szolgátat Neked!

 

 

 

 


Néphatározatra aláírást, jognyilatkozatot gyűjtünk, ezzel létrehozzuk azt a jogintézményt, ami biztosítja, hogy a Nép közvetlenül is gyakorolhatja hatalmát, vagyis önállóan törvényt alkothat, illetve az Országgyűlés által hozott jogszabályokat korlátozhatatlanul ellenőrizheti, és a népakaratnak megfelelően módosíthatja.

 

Ez a D E M O K R Á C I A!

 

Ha szeretnél tenni magadért, családodért, és az országért, akkor a legjobb helyen jársz!!!!

 

Megtaláltuk a megoldást, hogy megvalósítsd végre, 1100 év után Magyarországon a demokratikus jogállamot.

Minden szavazóképes személy kötelezettsége, hogy aláírja, és gyűjtsön legalább egy aláírást a Néphatározatra, majd küldje meg az Értékteremtő Demokraták Egyesülete részére: 3525 Miskolc, Dózsa György út 27. sz címre. Ez a kötelezettség: - egyszerű, könnyű, költségmentes, viszont a magyarság 98 %-nak az érdeke!

 

 

A fenti fotó azt akarja jelképezni, hogy a Magyarországon uralkodó jogi sötétségből - Parlament aranyló színe - (fel)világosodást hoz a JOGRENDREFORM, vagyis a tényleges demokrácia, a Néphatározat jogintézményének megteremtésével, és a Nemzetgyűlés létrehozásával!

 

Te, hogy gondold?

 

Nyilatkozat.

Mi, Gyarmati Viktor, Miczán József kijelentjük, hogy nem vagyunk hajlandók alávetni magunkat egy olyan kormány uralmának, amelynek célja a totális diktatúra, azontúl saját meggazdagodása, minden körülmények között.
Nem vagyunk hajlandóak egy olyan ország törvényeit betartani, mely országnak vezetői a törvények felett állva nem gyakorolják ezen törvényeket.
Nem vagyok hajlandó betartani egy olyan rendszer törvényeit, amely csak kötelességeket támaszt, de jogokat immár nem ad országunk polgárainak.
Nem hiszek egy olyan alkotmányban, amely alkotmány megalkotói nem tartják be az abban foglaltakat.
Nem fogadom el vezetőmnek azon személyeket, akik hatalmukkal visszaélve teszik élhetetlenné a hon polgárainak életét, lehetetlenítik el az ipart, a mezőgazdaságot az egészségügyet, és az oktatást, csupán, hogy saját kedvteléseiknek élhessenek, és családtagjaikat, barátaikat juttassák magas pozíciók által, ki nem érdemelt vagyonosodáshoz.
Nem fogadom el vezetőmnek azon személyeket, akik önmaguk érdekeit szem előtt tartva taszítják nyomorba a rájuk bízott országot kótyavetyélik el azon ország értékeit, és játsszák át barátok, családtagok, üzleti partnerek kezére mindazt.
Mivel a fennálló rendszert nem érzem magaménak, sem annak vezetőit, törvényalkotóit nem tartom elöljáróimnak, továbbá az általuk hozott törvényeket nem tartom betarthatónak, hivatalosan LÁZADÓNAK kiáltom ki magam.
Ennek minden jogi következményét vállalom, még akkor is ha ezen törvényeket nem ismerem el.
Minden, a kijelentésemet követő szankciót vállalom, és alávetem magam azoknak.
Jól tudom, hogy ma Magyarországon bűnözővé válik az, aki a kormányt, és annak vezetőit bűncselekménnyel vádolja. Bűnöző az, aki nagynyilvánosság előtt nemtetszését fejezi ki, a hazánkat a tönk szélére sodró szabadrablással kapcsolatban. Bűnöző lesz az, aki nyíltan fellép a rendszer ellen, mely bár megnyomorítja a népet, mégis működő reformációként illendő ünnepelni.
Nem ünneplek, nem fogom be a számat, és igenis kimondom, hogy a kormányunk korrupt, és korrupt minden döntése.
Kimondom,hogy a kormányunk emberiesség ellenes, lévén a legégetőbb szociális problémákat a szőnyeg alá söpörve, önmagát dicsőítve értelmetlen beruházásokra fecsérli a közvagyont.
Kimondom hogy a kormányunk, élén Orbán "diktátor" Viktorral HAZAÁRULÓ!!!
Hazaárulók továbbá mindazon személyek, akik a kormány és Orbán "diktátor" Viktor ámokfutását bármilyen módon támogatják. Hazaárulók mindazon személyek, akik ezen ámokfutásból részesülve az országunk és polgárai ellen tesznek. Hazaárulók mindazok, akik szimpátiájukkal, hallgatólagos beleegyezést nyilvánítanak ki szép hazánk tönkretételében.
Nyilatkozatom summázása tehát egyértelmű lázadás az orbáni önkényuralom ellen.
Nyilatkozatom hadüzenet a zsarnok hatalom ellen, mely nagyobb kárt tett szép hazánkban, mint az elmúlt századok minden veszedelme, külső és belső fenyegetése együttvéve.
Nyilatkozatomat pedig minden lehetséges úton eljuttatom Hozzátok Honfitársaim, annak reményében, hogy minél többen tesztek hasonló kinyilatkoztatást, annak reményében, hogy
szavaimat mind többen adjátok tovább. Annak reményében, hogy megértitek, nincs mitől félnünk, hiszen sokkal rosszabb annál már nem lehet, amiben most vagytok kénytelenek élni!
Ébredj Magyar!!! Ha egyetértesz, akkor a Nyilatkozatot tedd ki az oldaladra, saját neved alatt.

 

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Szűcs Józsefné [ 2019-03-22 21:28 ]

Én sem vagyok hajlandó ,hogy olyanok ne vezessék az Országot akik falaznak az uzsorás bankároknak , végrehajtóknak ,közjegyzőknek . Én a csaló kormánytagokat nem ismerem el sem vezetőknek sem minisztereknek . Hanem csak hazug szélhámos gazembereknek , akik ártatlan emberek gyerekek árán is harácsolnak és más Országokat támogatnak a saját népüket meg el tapossák és kifosszák , a nyugdíjasoknak, rokkantaknak családosoknak alamizsnát adnak , de azt is vissza veszik duplán . Ideje lenne véget vetni ezeknek a gazembereknek és vissza állítani az alkotmányos jogrendet nem a koronával , hanem a Jó Isten segítsége által . Mert csak is Ő tud segíteni és csak is Ő a Szent egyedül ÁMEN . Itt már teljesen felesleges bármilyen tüntetés mert azzal is csak is a népet butítják ,hogy ígérgetnek fűt ,fát aztán haza küldik őket értelmetlenül ez megy évek óta .Noszticzius Judit [ 2019-03-12 10:05 ]

Sem-sem birjunk 2010 óta az Orbán-rezsimért,diktatúráért!!!!!
KELL MEGSZÜNTELNI AZ ORBÁN-KORMÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!id. Kiss László [ 2018-12-21 06:26 ]

Nem ismerlek bennetek!
Kérlek szerénységgel, hogy írd le , ide ktbektbe@gmail.com..... hogy hívnak - hány éves vagy, hol születtél, milyen munkahelyeken dolgoztál és milyen minőségben – pl. művezető, vagy szakmunkás – stb. mi a vallásod – édesapád és anyád neve és azok szülei nevei stb. és ha megismerlek – akkor komolyan veszem a felhívásod is!
Üdvözlettel id. Kiss László
elérhetőségem: postaic: 8887. Bázakerettye, Petőfi u.7.
email: ktbektbe@gmail,com
tel: 0630 8755611
ui: kérem a te elérhetőségeidet is!
id. Kiss László [ 2018-11-29 07:10 ]

László Kiss megosztott egy bejegyzést.
11 perce •
Y Az Alkotmányos Ellenállás egy JOGI eszköz, ami a diktatúra RENDSZERÉN kívül esik, emiatt attól függetlenül alkalmazható ellene.
AZ ORBÁNI ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!
Röviden: Mert nem az arra jogosult alkotta meg!
jogász álláspontja:
: "... a jogalkotó hozta meg a törvényt arra irányadó rendben? Ha így volt, akkor a törvény létezik...." leírja először megkérdezi - majd válaszol rá - ha így volt - tehát a logika nyelvén nem biztos benne kételkedik ha így volt - a két mondattal ki mondta jogilag - lehet, hogy nem akarta de így sikerült bizony - bizony TÖRVÉNYTELENÜL történt a törvény alkotása!


...2 részletek írásaimból......

és egy másik írásom ajánlom figyelmetekben ma 2018.11.29-én 6:52 óra kor.

László Kiss A RENDSZERT RENDSZEREN BELÜL MEGVÁLTOZTATNI NEM LEHET! Tudd Gábor és ez mindenkinek szól – ezt a rendszert rendszeren belül nem lehet leváltani! Mind azok akik ezen a rendszeren belül ténykednek – például a diákokat megvezetik és utcára küldik – vagy egyéni akciókat folytatnak mind a mai rendszert éltetik! Miért írom és közlöm határozottan ezt – mert ez a forgatókönyve a forradalomnak ami az idegenek találmánya!
Javaslom, mi előtt tovább olvasnád EZT A KÖZLÉSEMET - – olvasd el az IDEGENEK VANNAK A FÖLD BOLYGÓN CÍMŰ ÍRÁSOMAT!
Nem árulok zsákba macskát amikor közlöm, ha valaki tett azért, hogy az orbáni diktatúra maffia magán állam megszűnjön akkor annak egyike vagyok!
De ahogy csináljátok nem megy - jogi támadás esetén jogilag védekezek – de ilyen nincs most nálunk mert nincs jogállam!
Ha fizikailag támad akkor fizikailag védem magam – természetesen előre megszervezve az önvédelmem és stb.
Szóval van nekünk egy érvényes alkotmányunk és nem köztársasági – mert azok törvénytelenek mind!
A cél annak a működésének beindítása mert jogfolytonos azzal – úgy, hogy modernizáljuk a mai világ politikai helyzetének megfelelőn – na látod ebben segítsd a magyart – vagy ha nem akkor hallgass – ne hülyézettek le senkit egymásnak esve itt Hajnal János úrral – nincs rá szükség – szükség arra a küzdelemre van ami az említett célt eléri – !
id. Kiss László Bázakerettyéről 2018. november 23.-án

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2239358289610960&set=a.1580742245472571&type=3&theater&comment_id=2239815409565248¬if_t=feedback_reaction_generic¬if_id=1543467773551155

alkalmazzátok munkátokban - amit csináltok tükörképe az alkotmányos ellenállásnak! üdv. id. Kiss LászlóSzűcs Józsefné [ 2018-10-02 17:41 ]

Egyet értek Gyarmati Viktor, Miczán Józseffel .Csordás Szilárd [ 2018-07-21 22:08 ]

Egyetértek és ezt a Fidesz kormányt a leggyorsabban kell leváltani. Devizahiteles vagyok én is és a segítség ettől sz Orbán kormánytól nulla. Váltsuk le a kormányt!!!!! Elég volt!!!!Molnár Tibor Lajos [ 2018-01-11 09:56 ]

Mindennel egyet értek!Szűcs Józsefné [ 2017-09-11 17:01 ]

Egyetértek és csatlakozom .Mert ez már mindennek a teteje ,hogy Orbánék közösen ki fosszák a devizásokat és lopnak ,csalnak, hazudnak folyamatosan .Molnár Tibor [ 2017-07-25 15:12 ]

Egyetértek a nyilatkozatban foglaltakkal. A nyilatkozatban lévőek miatt küzdöttem eddig is és küzdeni fogok ezután is, hogy a diktatórikus Orbán Viktornak és kormányának önkényuralma megszűnjön, és leváltsuk Őket, és utána jöjjön az elszámoltatás!Magyar Nép [ 2017-07-23 21:48 ]

A diktatúra már megvalósult, erről jogi állásfoglalás is készűlt amit mindenkinek tudnia kell!
http://magyar-allam.com/dtar/pub/ErvenytelenAlaptorveny.pdf http://www.agytroszt.com/am/jogi_allasfoglalas_az_alaptorveny_ervenytelensege_es_ennek_kovetkezmenyei_targyaban_2016_10_23.pdf http://www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/Kató Klára Zsuzsanna [ 2017-07-22 17:23 ]

Hasonlóan látom és gondolom, tehát egyetértek!
A fidesz-kdnp maffia-kirabló és uralkodó,rajtunk élősködő kormánynak takarodnia kell!
Rendszerváltásra van szükség!Kiss Mariann [ 2017-07-17 18:17 ]

Ez valami vicc? Párt nélküli állam, adó nélküli benzin ár, általánosságok pufogtatása? Hol maradnak a reális elképzelések? Hol van a gazdasági lehetőségek figyelembevétele? Ez egyszerűen gyerekes idealizmus, amit nem lehet komolyan venni!Szűcs Józsefné Ilona [ 2017-03-17 13:23 ]

Egyetértek és alá írom .Mert minden Magyarnak joga van a döntésekhez .Borsos Béla [ 2017-01-19 20:45 ]

Nem akartam most még újabb hozzászólást írni, de megláttam a "Justitia [ 2015-04-03 20:39 ]" bejegyzését, aki zülleszteni jött ide. Ne törődjetek vele, mert az ilyen, csak rombolni, pusztítani tud, és haza beszél. "Ezek" csak gyalázkodni tudnak, de mi ne ijedjünk tőlük meg!

" Félművelt emberek,erősen bolsevista szellemiségű, minden reális elképzelést nélkülöző agyréme.." - mondja ez a nudli.

Agyrém vagy ám te "barátom" és a hozzád hasonló zavart keltő, zavarosban halászó élősködők! Ismerem a fajtádat! Vedd tudomásul, hogy a nép fog dönteni és uralkodni, és nem a te jött-ment istentelen fajtád, akik a népek nyakán élősködnek!Borsos Béla [ 2017-01-19 20:29 ]

A 74 forintos CHF deviza árával egyetértek, amely egyébként a vásárló erő egyenlőséggel is indokolható. A 250 forintos "üzemanyag" ára, sok! Azt minden adótól mentessé kell tenni, és a deviza árfolyamhoz kell illeszteni, amely szerint az USD nagyjából ugyanannyi, mint a CHF, amely az előzők szerint 74 forint, tehát ha 1,5 USD/gallon a benzin ára, akkor 1,5*74/3,785=29,33.-Ft/liter a benzin megfelelő ára!

Az üzemanyag árát, nem szabad magasra tenni, mert fékezi a gazdasági fellendülést, lebénítja az országot, és különben is arányos a javasolt CHF deviza árfolyammal, amely vásárlóerő paritáson alapul, és az USA-ban alkalmazott benzin árral egyenlő, figyelmen kívül hagyja egyenlőre a jövedelmeket, mert az USA-ban a jövedelmükhöz viszonyított jelenlegi benzin ár kb. 9-10 forint literenként, vagyis mintha nálunk lenne 9-10 forint között a benzin literje, az USA állampolgárainak annyiba kerül, a jövedelmükhöz viszonyítva.

Nem lesz elég üzemanyag? Dehogy nem lesz! Elő kell állítani bioolajból, kész a technológia, olajalgából nagyon hatékonyan elő lehet állítani, és más napenergián alapuló eljárással, de a földgázkincsünk is óriási, csak nem kell eladni külföldieknek, hogy a sajátunkat vegyük vissza méregdrágán!.

Az egyén háttérbe szorításával nem értek egyet! Az egyén a legfontosabb! Minden egyén! Nem csak egyes kiváltságos egyének! A társadalomra az egyéneknek van szükségük, és ők alkotják a társadalmat! Nincs egyén fölé rendelt társadalmi érdek! erre vigyázzunk, mert könnyen sztálinizmussá válhat ez a "demokrácia", amely az egyént másodlagosnak minősíti a társadalommal szemben! Vigyázzunk erre, mert éppen erre fáztunk rá eddig! Most csak ennyit, de majd később még értekezünk.révészmiklósné [ 2016-11-29 06:34 ]

Pártnélküli államot szeretnék!
VIDA FERENC [ 2016-11-21 05:01 ]

Ennyire elnyomó hatalom nem volt még ebben az országban,amióta I.István király megalapította a magyar nemzetet!Ami csak létezik a BTK.ban mindent elkövettek!Lőrincz Erzsébet [ 2016-11-03 21:29 ]

Az vitathatatlan, hogy a pártok már leszerepeltek az elmúlt 25-27 évben. Tehát, más kell! A részvételi demokrácia a nagy ideám.Feketéné Kalmár Mária [ 2016-03-19 10:45 ]

Totálisan egyetértek! Le a pártokkal,! Aki akar az pártoskodjon, de ne az Ország és a Nép házábanVak Tyúk [ 2015-07-03 15:40 ]

Márton Imre a Porto Investmentől? Nagyon tájékozott teccik lenni! :DMárton Imre [ 2015-07-01 18:15 ]

Kedves lipták Irén, ha eléri amit igényel, ki legyen a Fideszesek helyett? Miczán, aki tönkretette az első feleségét idegileg? Akinek azért nincs semmi a nevén, mertaz elvesztett perek és állampolgári kötelezettségeket így nem tudja az állam beszedni? Aki választáson már indult, felvette az arra járó állami támogatást, de sem nem tudott kellő számú támogatót összeszedni, és a kapott pénzzel sem tudott elszámolni? Maga kit javasol helyettük? Na és ha van javaslata, azzal vajon egyet fog értemi az öt millió szavazó? Mert ha a többség akaratából ül valaki a parlamentben, akkor a következő választásokig legfeljebb nézegesse a sok önjelölt próféta múltját a neten, meg a szomszédoknál, és meg fog lepődni. Mind rosszabb, mint pl. Ön lenne!Lipák Irén [ 2015-07-01 08:48 ]

Én igen is szeretnék tenni a demokráciáért, vissza mindent ahogyan alapban volt. vissza minden személyemmel kapcsolatos változtatásokkal, nem akarok ilyen kormányt az országnak, a gyerekeimnek, akiket már előre eladósított a kormány. Szebb életet, jövőt akarok teremteni, ha csak egy mondattal, a gyermekeimnek, és unokáimnak. Le az Orbán rezsimmel!Vak Tyúk [ 2015-04-14 16:43 ]

Talán az erőszakmentes kommunikáció sikeresebb lenne!?
A sakál és zsiráf kommunikációjából én a zsiráf kommunikációját ajánlanám Neked, Miczán József.
Egyébként úgy hallom, lassan megkapod a vádiratot a terrorcselekménnyel való fenyegetés bűntette miatt.
Hát ilyen egy törvénytisztelő Nagy Magyar?
Javaslom, olvasgasd a wikipédián az erőszakmentes kommunikációt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Er%C5%91szakmentes_kommunik%C3%A1ci%C3%B3
Az ostoba szokott erőszakos lenni, az értelmes embernek erre nincs szüksége!Vak Tyúk [ 2015-04-09 10:54 ]

Amit azz előbb beírtam linket, a hozzászólásokat olvasva pl. ezt emelem ki, milyen jogtalanul vette el, majd adta ki egy roma családnak kerceréce lakását, ez a Miczán József, aki a jogrendreform igazságos mátyásaként lép fel:
Guest 2013-08-18 11:55
Idézet - kerceréce:
Ohh, én ismerem ezt a fazont. 12 évig pereskedtem vele.
Pl. : meghalt a lakásomat bérlő ismerőse, ő elvette a lakáskulcsot a halálos ágyán, és aztán kiadta egy roma családnak. Az indok: ő van birtokon belül, és nekem semmi jogom így a lakáshoz. Valóban nehéz volt a szűrét (12 év!!!) kirakni. Akkor is csak csellel sikerült, nem is a jog eszközével.Mint megtudtam, mások is jártak vele így.....
Van néhány címem! Szóval én szerintem az önigazság, ha rafinériával, és elszántsággal párosul, nagyon csúnyán elhatalmasodó dolgokat tud okozni nyaktól felfelé.....!!!

Guest 2013-08-18 11:55
Sajnos ilyen fazonok élik bele magukat Mátyás király szerepébe.Vak Tyúk [ 2015-04-09 10:44 ]

https://www.eszakhirnok.com/miskolc/31701-mar-csak-nehenyat-kell-aludni-es-a-miskolci-nyugdijas-tuezer-meg-fog-oelni-nehany-kepviselt.htmlMiczánJózsef [ 2015-04-08 16:23 ]

Justitia! Csupán azért vagyok bölcsebb, mert nem csak történelem órára jártam, mert ha oda jártam volna csak, akkor veled egy szinten lennék. és baromságokat írnék. 1./ Sehol nincs az leírva (Te írásoddal ellentétben) a Néphatározatban, hogy "zárjuk be a színházakat, múzeumokat, kiállítótermeket, könyvtárakat, iskolákat." 2./ csak az egyházakat kell betiltani, és nem a vallás gyakorlást, mert ha megnézed "Kötözködőkém" a 4. §, /4/-t akkor olvashatod: "Vallási tevékenység csak egyéni vállalkozásban, hatósági tevékenység csak állami alkalmazásban végezhető." 3./ Jellemtelen emberek használnak álneveket. 4./ Az egyházak jelenleg is (több mint ezer éve) a bankokkal, és a pártokkal bűnszövetkezetben részt vesz a magyar népirtásban. 5./ egyházak tudománytalan dolgokat tanítanak, a hatalom azért támogatja őket 110. Milliárd forinttal, mert a"buta embert könnyebb elnyomni". 6./ ha építeni nem tudsz, akkor ülj hátra, és figyelj, mert itt tanulhatsz. 7./ légy nyitott, mert a "nyitottság a bölcsesség testvére, a zárkózottság az ostobaság testvére." így az írásodat figyelembe véve inkább a Ostoba Gazember álnevet választottam volna helyedben, és nem a Justiticiát. 8./ Nem neked írtam, mert Te szóra sem vagy méltó, hanem a tanulni vágyóknak, mert Te már azt hiszed magadról, hogy mindent tudsz, és így mivel nem tanulsz, így a tudás hiánya miatt illik rád a javasolt álnév :) PussszVak Tyúk [ 2015-04-07 14:26 ]

Kedves Pető Zsolt,
Az elmúlt 25 év politikai elitje nélkül?
Pl. Miczán József nem volt benne az elmúlt 25 év politikai elitjében, "csak" katonatiszt volt a régi rendszerben. Hol találni ma alkalmas, és politikailag szűz vezetőket?!Pető Zsolt [ 2015-04-07 10:44 ]

Kedves mindenki, egy biztos nem csak Orbán nélkül, de az elmúlt 25 év politikai elit nélkül kell létrehozni az új, igazságos államot.Justitia [ 2015-04-03 20:39 ]

Szánalmas, hogy az oldal hemzseg a helyesírási, stilisztikai hibáktól. És akkor a tartalomról még nem ejtettünk szót. Félművelt emberek,erősen bolsevista szellemiségű, minden reális elképzelést nélkülöző agyréme..
Kötelezettség ? Miért is? Tiltsuk be az egyházakat? Sőt, zárjuk be a színházakat, múzeumokat, kiállítótermeket, könyvtárakat, iskolákat..
Néphatározat.. ez jó :)) A nép törvényt alkothat.. aha.. Be kellett volna járni történelemórára..Vak Tyúk [ 2015-03-29 06:20 ]

Nocsak-nocsak! Honnan ez az indulatos hang? Meg a pertu! Csak egy kérdésem volt! Amire nem kaptam választ, csak "támadást"!
Tehát a kérdésemre ezek szerint igen a válasz!
Rádkeresetem a neten. Megtaláltalak a Facebook-on. Voltál te már szinte minden! Voltál már az MSzMP vel egy gyűlésen, mint szónok, voltál magányos tüntető, és a legnagyobb találatom, hogy az egyik fiad Budapesten ügyész! Na, de sok mást is találtam rólad, (tudod a mondást, vak tyúk is talál), azt csak azért nem írom le, mert azok nem annyira izgalmasak, nekem.. Pl. hogy most "munkaerőt" keresel a tagtoborzásodhoz.
Hiába, na! Jó dolog a világháló! Meg lehet találni minden információt.Miczán József [ 2015-03-26 13:05 ]

Vak Tyúk! ... akkor Te tisztában vagy vele, hogy Vak is vagy, és annyi eszed van, mint a Tyúknak. Egy különbség biztos van közted, és a Vak Tyúk között, hogy ő - annak ellenére, hogy Vak - csak a háza táját (udvart) szarja körbe, de Te a hazád szarod le.Vak Tyúk [ 2015-03-18 17:14 ]

Na, csak nem az a Miczán József maga, aki a Tv-ben is szerepelt, hogy 10milláért lemészárolja bármelyik politikust? Mert ha igen, akkor nincs jogállam, hogy ön még szabadlábon van. Talán csak nem az ön által szidott politikai elitt mentette ki, hogy egy ilyen terrorral fenyegetést így meg tudott úszni? Gondolom, azt mondták a fejes politikus barátai, egy ilyen elvakult gyilkológép még jól jöhet később.... :-(asi [ 2015-02-16 22:00 ]

Kedves Embertársak!
Eget verő államszervezeti/közigazgatási tévedés/mulasztás, jogállapot tévesztés történt a szocializmusnak mondott rendszer vége, és a kapitalista rendszerbe való átmenet kezdetén.

Lényegét tekintve úgy és annyi történt, (és alapos okkal feltehetőleg ismerethiányok, avagy szakmaiatlanságok miatt) hogy alaptalanul, és ennél fogva jogszerűtlenül (diktatórikusan) lett bevezetve az akkori új jogrend!! - Amiről ráadásul nem csak hogy nem lett behatóan tájékoztatva a nyilvánosság, hanem ugyan emiatt a hiányosság okán, persze hogy nem is fogadhatta el magára nézve kötelezőnek a társadalom, a voltaképpen „suba alatt” bevezetett jogrendet.

Mondhatni azt is, hogy rémes tévedésbe estünk akként, hogy elővigyázatlanul bele sem egyeztünk semmibe sem, - ám mégis úgy cselekszünk negyedszázada, mintha a jogállamiság fennállna teljes mértékben és jogszerűen. - Jóllehet az is egyértelmű, hogy éppen a beleegyezés nélküliségek következtében eleve jogszerűtlen kiindulópontú az un. rendszerváltás jogrendje.

Ennek következtében a kérdés az és annyi, hogy hogyan helytálló a jogállamiság. - Könnyen belátható, hogy Közmegegyezés nélkül megalapozatlan a jogállamiság. - Azaz, érvénytelen.

Mindennek következtében egyértelműen az az ésszerű és jogszerű válasz a jelen helyzetre, hogy a jogállamiságot érvényesítenünk szükséges Közmegegyezéssel - a társadalmi szerződés eszközzel!

Egyszersmind az is kétséget kizáróan belátható, hogy amikor a megalapozatlan joggyakorlást, vagyis magát a jogrendet a politikai rendszer használja fel eszközként, - minden kétséget kizáróan jogosulatlanul, - nem egy esetben a társadalommal szemben és kárára, akár 25 éven át, - akkor elsődlegesen egy kollektív megtévesztődöttségeken/gondatlanságokon, és/vagy erőfölényeken alapuló áljogállamiságról, és így a joggal, jogrenddel való akart, vagy akaratlan államszervezeti visszaélés alapesetiségéről is beszélhetünk. - Tehát a mostani helyzet, az nem az ok, hanem annak az elburjánzott következménye, hogy a jogszerű jogalapok és így maga a jogállamiság megalapozatlan negyedszázada. Noha a jogtalanság, már önmagában közjogi érvénytelenséget jelent. - Mindennek következtében alapos okkal feltételezhető, hogy a jogbitorlás jogesete és a színlelt szerződés esete áll fenn. Illetve a tévedésbe esés esete is egyidejűleg. - Jogbitorlás "Jogot bitorol az, aki őt meg nem illető jogot gyakorol."

Szóból ért a magyar: "A jogállapot a társadalmi szerződésre épül. A szerződéssel kezdődik a társadalom élete, de véget a kormányzat elfajulásával ér, amikor a végrehajtó hatalom elbitorolja a főhatalmat az általános akarattól, azaz a néptől." Rousseau - Lásd tovább, és, állj ki a jogállamiság helyreállításáért, állj ki a jogaidért az „Ott leszek” gomb megnyomásával. És akiket meghívtok, azoknak mondjátok el, értsék meg, hogy a Közmegegyezés mindenkinek eleve személyes érdekében is áll. https://www.facebook.com/events/307310152808180/Molnár Tibor [ 2015-01-30 09:26 ]

Sziveskedjek megírni, hogy miként tudom elérni Önöket, hogy a bankkal szemben eljárjak. Köszönöm.Molnár Tibor [ 2015-01-30 09:20 ]

Az állam engedélyével uzsoráznak a bankok. 5 év alatt a felvett összeg 150%-val többet fizettem vissza. A PSZFÁ-nál eljártam, segítettek tanácssal, a bankhoz megírtam a levelet, a válaszlevelükben leráztak. Kérdem, hogy a 150%-os többlet befizetés az nem uzsora?Bella Tibor [ 2014-12-04 15:19 ]

https://www.facebook.com/groups/1432408053646858/Tóthné Erzsébet [ 2014-01-09 21:19 ]

Ami az elmúlt 24-évben történt Magyarországon ilyen még nem
történt meg.Az államfőknek hitt atyafiak nem mások mint csaló gazemberek,akik nyomorba döntötték a Magyar népet,eladósították majd éhen hal a nép.Ki fosztották saját céljaikra fordították.Teljesen lezüllesztették még az igazság szolgáltatást is.Milyen Ország ahol a bírák megvesztegethetők
nem az igazság oldalán állnak,hanem a pénz oldalán,Ilyen miniszterekre képviselőkre nincs szükség,de még a bírókat is le kellene cserélni.Igenis a népnek joga van tisztességes állami vezetőkre, akik a népet szolgálják!Érdekeit képviselik!Andi [ 2013-09-10 21:36 ]

TAPASZTALT!

Köszönöm az elérhetőséget.Küldtem az Én elérhetőségemet is.
Tapasztalt [ 2013-09-10 20:15 ]


Andi [ 2013-09-10 12:17 ]

Kérek valamilyen elérhetőséget a tapasztalt0513@citromail.hu
címre és felvehetjük a kapcsolatot.Andi [ 2013-09-10 12:17 ]

Tisztelt TAPASZTALT hozzászóló,hol lehet Önnel felvenni a kapcsolatot?
Azt írja:2013-09-04 15:14 -hozzászólásában,Akit érdekel, azzal szívesen megosztom az általam, a bank ellen indított és sikerrel zárult per minden anyagát.

Engem érdekel!


Tapasztalt [ 2013-09-04 15:40 ]

Bocsánat, én a "Devizarabszolga" főoldaláról jutottam ide és a hozzászólásom az ott olvasott jogi nonszenszre vonatkozik.
Ha előbb olvastam volna ezt az oldalt, akkor hozzá sem szóltam volna.
Olyan súlyú társadalmi katasztrófát, mint a hitelkárosultak tragédiája, nem lehet egy kevés Orbánozással és egyház fikázással megoldani.
Nem lehet továbbá olyan alkotmányügyi lázálmokkal sem, hogy

" Nép közvetlenül is gyakorolhatja hatalmát, vagyis önállóan törvényt alkothat, illetve az Országgyűlés által hozott jogszabályokat korlátozhatatlanul ellenőrizheti, és a népakaratnak megfelelően módosíthatja."

Ahhoz, hogy ez ne tűnjön viccnek, példaként meg kellene jlölni néhány demokráciát, ahol a nép önállóan törvényt alkothat és a parlament által hozott jogszabályokat módosíthatja.
Tapasztalt [ 2013-09-04 15:14 ]

A tiltott szerencsejáték vétsége, a népirtás bűntette és a csalás bűntette ügyében tett feljelentés úgy felesleges, ahogyan van.
Nincs a Földön olyan bíróság, amelyik ezek bármelyikét megállapítaná a hitelszerződések miatt, sőt ilyen feljelentés még a vizsgálati szakba sem jut el a rendőrségen.
Aki ilyesmivel húzza az időt, azzal ámítja a hitelkárosultakat, hogy ez eredményre vezethet, az mérhetetlen károkat okoz
Hány félrevezetett szerencsétlen lakását árverezik el, mire tudatosul a többiekben, hogy ez a jogi ostobaság nem vezet sehová?
Csak a szerződések megtámadása hozhat eredményt és célravezetőbb volna a már sikerrel zárult perekben hozott ítéleteket és azok indoklását közzé tenni.
Tanulságos és szinte mindenki által használható jogi állásfoglalásokat tartalmaznak és egy már jogerős ítéletben kimondott semmisségi okra sikerrel lehet hivatkozni.
Bűntető ügyekben nem, de polgári peres ügyekben annál inkább perelhető a bank és támadható szinte minden egyes hitelszerződés, illetve opciós szerződés.
Az eddig lezárult perek alapján elmondható, hogy sikerrel támadható az egyoldalú szerződések szinte valamennyi pontja és talán nincs olyan opciós szerződés, ami nem a feltűnő értékaránytalanságon alapul.
A perköltségtől sem kell megijedni, a kereset beadásával egyidőben illetékmentességet is lehet kérni, amit meg is adnak.
A per, várhatóan évekig fog elhúzódni, addig meg sok minden változhat. A lényeg, hogy ha perfeljegyzés van a tul. lapon, senki nem nyúlhat az ingatlanhoz.
Akit érdekel, azzal szívesen megosztom az általam, a bank ellen indított és sikerrel zárult per minden anyagát.Egy ember a háttérből. [ 2013-08-07 05:37 ]

Miczán úr, no én aztán el vagyok képedve.

Sajnos nem pozitívan, azt kell hogy mondjam, kérem ne vegye rossz néven. Egy pár gondolatot leírok, ha már megengedtetett.

Ha már annyira a Bibliából idéz, kérem fontolja meg, hogy alapvető képességeket, mint például a helyesírás, a konzisztens grafikai megjelenés, és a heves érzelmek kiejtés szerinti formában történő leírásának mellőzése, illetve a fogalmak egymás után sorolása helyett gyakorlati, konkrét lépéseket fogalmaz meg, és ha lehetséges nem maximum ötöt (adjuk oda a bankok pénzét az embereknek és hasonlók), azokat részletezve.

Kérem fontolja meg, hogy annak, hogy SZÁMOMRA az Ön kiabálásnak és virgonckodásnak ható viselkedése mennyire takar egy komoly tervet, mennyire csak egy ötlet, ami jól hangzik és hátha kisül belőle valami.

Kérem ne vegye sértésnek amiket leírok, hisz nem vagyok senki, hogy ne előbb magam bírálatával kezdjem. De olyat én is tudok, hogy "Egy erős, stabil, kölcsönös összefogáson alapuló, teremtő és egymást kiegészítő, munkahelyeket alkotó, növekedést biztosító csodálatos államot teremthetünk együtt, kéz a kézben" - node kérem. Egy 7 éves kislány a pónikkal és a szivárványokkal talán hasonlót tud rajzolni, bár a kifejezéseket nem ugyanolyan formában jeleníti meg.

Ha valóban a feladatra termett, akkor ezen a véleményemen nem sértődik meg.

Ha viszont továbbra is ebben a stílusban folytatja, szerintem nem sokkal fog előrébb jutni, mint ahol most van.


Tisztelettel, jószándékkal,


Egy vigécz.Miczán József [ 2013-06-27 11:04 ]

Albert Hajnalka! Nem tudom, hogy a szemével szagolta ki, vagy az orrával "vak is látja", hogy mitől MSZP szagúm a Nemzetgyűlés szervezése, a demokrácia megvalósítása, mikor mi teljesen "szagtalanítottuk" magunkat a pártoktól, ugyan is az a filozófiánk: "Az ellenségeink a pártok, a bankok, és az egyházak, ha ezek nem volnának boldogan élnénk, mert a pártok jogilag, a bankok anyagilag, az egyházak tudatilag tartanak nyomorban." Ne Itélj, hogy ne ítéltess!!!!" és az a szagok alapján, hanem az agyad alapján tájékozódj, legyen szhép éved :)Albert Hajnalka [ 2013-05-25 13:13 ]

Támogatnám az Önök céljait mindenben,de mivel úgy gondolom a politikai elit összes szemetét ki kell takarítani a Parlamentből beleértve Mesterházy Attilát is és Önök kecskére bíznák a káposztát,magyarul egy szarházi tolvajhoz fordultak segítségért ,vagyis Mesterházyhoz,ezért sem Én sem pedig sok-sok sorstársam nem fog Önök mellé állni,mivel egy kicsit MSZP-KAMPÁNY szaga van a dolognak. Ezt még a vak is látja!
ÜdvözlettelMiczán József [ 2013-04-23 17:40 ]

Pék Zoltán! Viktor nem saját erőből került hatalomra, és nem is egy személynek kell leváltani őt, hanem össze kell fogni (nem ellene), hanem a jogainkért, Én vállalom vele szemben a nép érdekképviseletét! Az eszköz, a módszer a közvetlen, korlátozhatatlan hatalom gyakorlása a népnek.Miczán József [ 2013-04-23 17:35 ]

Csikesu Ilona! Köszönöm az egyetértést.Állampolgár [ 2013-04-02 18:10 ]

Hozzászólásomat a szerző figyelmébe ajánlanám.
Elolvastam a nyilatkozatot,és szerintem ez így nem fog menni.

Formai hibák: A betűméret lehetne nagyobb és a sorok rövidebbek,mert aki régi típusú kis képernyős monitort használ mint én,és nem feltétlenül tudja hogyan méretezze át könnyen olvashatóvá,annak ez gyakorlati hátrány.

Gyakorlati hibák:
Maga a nyilatkozat nem olvasható az oldalon letöltés előtt

".4. § /1/ Minden szavazóképes személy köteles jognyilatkozatot tenni, továbbá legalább egy jognyilatkozatot gyűjteni a Néphatározatra, és ezt postázni az egyesület alapítója: Miczán József részére, 3527 Miskolc, Baross Gábor út 14. sz. 8. em. 1. ajtó címre. / "
Véleményem szerint nem reális nyomtatási és postázási kötelezettség vállalását kérni egy olyan országban ahol sokan már egy kiflit sem vesznek ha nem érzik hogy ehessek,nincs az állampolgárok 50 százalékának nyomtatója,valamint a posták elérhetőségét tekintve sok a mozgásában korlátozott (ha a tömegközlekedés árait vesszük,akkor szinte mindenki az)
Az egészet sokkal inkább a települések közterein,és az interneten folyó társadalmi megbeszéléssel lehetne valósabbá tenni.
A nyilatkozatban bekért adatok:

Olvasható családi és utónév
Személyi azonosító
Lakcím
Saját kezű aláírás

Nem ismerem Miczán Józsefet,de azt látom hogy ő nem adta meg sem Személyi azonosítóját sem Saját kezű aláírását.Sem az egyesülete nevén kívül bármilyen adatot,ami alapján,tevékenysége vagy múltja, / legalitása ellenőrizhető és visszakövethető lenne.
Állampolgár [ 2013-04-02 18:08 ]


\" /2/ Közhatalmi jog illet meg minden magyarországi lakhellyeljognyilatkozatot nem tett, és annak 1.§-l nem értett egyet, húszezer forint pénzbírság – állam javára történő – megfizetéséig annak, aki a Néphatározatra nem gyűjtött legalább egy jognyilatkozatot, kivéve, ha a saját jognyilatkozat tételétől a gyűjtés leállításáig nem telt el tízöt nap. /4/ Gyűjtő jogosult, minden további két napon belül gyűjtött jognyilatkozatért négyezer, két napon túl, a gyűjtés leállításáig gyűjtött jognyilatkozatért kétezer ttatás, adó- és járulékmentes.
\"
Ennél tovább talán kár is volt olvasnom. Mert a tartózkodásért vagy egyet nem értésért büntetni valakit alapvetően ellentétes a demokráciával.
És nem hiszem hogy bármilyen \"Gyűjtő\" eldönthetné hogy mások mettől meddig vesznek részt egy társadalmi megbeszélésben vagy összefogásban .Maximum azt teheti közzé hogy nem kér több felkeresést.
Alapvető gyakorlati probléma az is,hogy a mindenkori parlamenttel szemben megfogalmazott jogos igények mellé,a lehetőség biztosításának igénye nem szerepel a nyilatkozatban. Említést kap benne a gáz ár tól a hitelig,a munkahelytől a nyugdíjig minden. De minden olvasottabb ember tudja hogy a költségvetés,és a felhasználható források, bizony a magán kézben lévő mnb által behatárolt lehetőségek.Amíg nincs az országnak a lakosság akaratától függő,és a privát nagybankoktól független pénz kibocsátása,addig nem lesz forrás az igényekre,itt maradnak a bábkormányok és soha nem lesz demokrácia.

A többi hibát találja meg ki-ki maga,de szerintem érdemes lenne azzal kezdeni hogy egyszerre egy dologról beszéljünk \"száz\" helyettNagy Melinda [ 2013-04-02 09:07 ]

A magyar ember közül sok van bajba deviza vagy egyéb hitelek miatt. Sorolhatnám kortól, nemtől, vallástól, párttól és hová tartozástól függetlenül. Mind mind egy helyzetbe van.
Ami biztos, hogy ezen területen nincs vagy nem elég az összetartás. Közel sem éri el például a diákok fellépését, a tüzoltók fellépését. A demonstrációkon és bármi megmozduláson mindig ugyan azon személyek jelennek meg, ugyanazon személyek állnak ki sok emberért. A TÖBBSÉG OTTHON VÁRJA A SÜLT GALAMBOT, vagy fél, vagy valamit remél. A bank, a végrehajtó és minden illetékes látja, hogy ezek bizony kevesen vannak, gondolják nem csinálnak ezek komoly dolgot. MINDENKINEK MOZDULNI KELLENEPitkin [ 2013-01-20 13:41 ]

Hát döntsön! Http://ie.hunpjp.com 2010.11.3-én létrehozott Esküdtszéki Igazságszolgáltatásról tájékoztatva van Strasbourg! Beleegyezett. Döntsön a Nemzet a saját sorsáról! Rajta hát!Fülöp Józsefné [ 2013-01-19 12:00 ]

Tisztel Pék Zoltán!
Szerintem a Társadalmi Rendszer váltás nem feltétlenül Kádár János kora miatt következett be 1989-ben.
Eben nem csak a belpolitikai tényezők,hanem a volt szocialista országok elárulása (Gorbacsov) ill. külpolitikai tényezők is szerepet játszottak!
Sajnos 1989-ben a nagy rendszerváltók elárulták,félrevezették a Magyar Népet!! Sok-sok embernek fogalma sem volt,és sajnos soknak ma sincs fogalma arról,hogy mi a kapitalizmus!?
Magyarországon pedig 23 éve szabad,rabló,vad kapitalista társadalom van!!! Mindegy hogy 23 év alatt milyen színű kormányaink voltak,mind a tőkét,a kizsákmányolást segítette!!!!
Mára Magyarországot az elit politikusaink 5-6 millió koldus országává tette!!!Közben az Ő zsebük meg dagad!!
Zoltán kevés Viktort megállítani:-ÚJRA TÁRSADALMI RENDSZERT KELL VÁLTANI!!
Az pedig csak úgy lehetséges,ha a MAGYAR NÉP VÉGRE FELÉBRED MÉLY ÁLMÁBÓL,ÉS TETTEK MEZEJÉRE LÉP,ÉS ÖSSZEFOGNAK A KISEMMIZETTEK SAJÁT ÉRDEKÜKBEN!!!!Pék Zoltán [ 2012-12-09 18:56 ]

Furcsa helyzet mert 23 évvel ezelött aki mindenáron rendszerváltást követelt most Kádár képpel nosztalgiázik?
Most meg a demokráciáért ágálunk.Ki szavazta meg Viktort?
Ez látszott elöre hogy milyen rendör államot fog létrehozni.
Tény hogy a redszer váltás bekövetkezett volna mindenféleképpen Kádár kora miatt is.De!Az elmult 23 évben az látszott hogy a kormányok hibát hibára halmoznak.Hát nem!Hozzá nem értő sikerlovagok kerültek a vezetésbe akik szét hordják az államot egyszerüsitve minden egyes ember zsebéből kiveszik a pénzt és adósságot halmoznak fel.Könnyen teszik mert az alkotmányban nem szerepel felelősségre vonás terhe!Ez a kampány megint arrol szól hogy néhányan kitalálták hogy lehetne még hasznot húzni a nyomorból.Kedves Ilona döntsön a nép a sorsáról! Komolyan gondolta?Hanyadjára,sosem a nép dönt ,most még!
Egyébként az egész kampány ról az a véleményem hogy savanyú a szőlő.Az országot újra kéne gondolni-ki vezesse kell-e unió és ne lehessen felállni hogy ezt elbasztuk!!!végül arra vagyok kiváncsi ki és hogy állitja meg ezt a dühöngő viktort??Csikesu Ilona [ 2012-11-18 17:13 ]

Igen egy valós demokráciára van szüksége Magyar Országnak! A mostani inkább egy kizsákmányoló,korrupt társadalom . Döntsön a nép a saját sorsáról !!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!